Graditeljstvo Rožić Jastrebarsko

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

O NAMA

GALERIJE SLIKA

Graditeljstvo Rožić Jastrebarsko Karlovac asfaltiranje kamenolom Graditeljstvo Rožić Jastrebarsko Karlovac asfaltiranje kamenolom

"Graditeljstvo Rožić d.o.o." iz Jastrebarskog je Društvo koje se bavi proizvodnjom, transportom i prodajom agregata. Kao Društvo imamo višegodišnje iskustvo u proizvodnji agregata, još od 1997. godine, kada je "Graditeljstvo Rožić d.o.o." započelo proizvodnju na postojećem kamenolomu Trstenica.

Od 1997. godine pa do danas, uložili smo znatna sredstva za obnovu postrojenja za proizvodnju agregata s ciljem povećanja kapaciteta i modernizacije kroz elektronsko upravljanje cijelim postrojenjem.

Naše investicije u modernizaciju svrhovito su osmišljene kako bi osigurali konkurentnost na tržištu i povjerenje naših kupaca. Da smo prepoznati na tržištu pokazuje podatak da smo od 1997. godine pa do 2011. proizveli i prodali 1. 250 000, 00 tona agregata.

Cilj nam je i nadalje biti značajan i siguran partner našim kupcima, dobavljačima i ostalim poslovnim partnerima.

Politikom kvalitete se obvezujemo da ćemo uvijek isporučivati proizvode sukladne regulativi Hrvatske, kroz ispunjenje zahtjeva Tehničkog propisa za betonske konstrukcije i norme HRN RN 12620, HRN EN 13043, HRN EN 13242, a u svrhu stalnog poboljšanja i povećanja zadovoljstva naših kupaca.